2024. február 6.
KÉMÉNYKONFERENCIA LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK

Reményeink szerint idén egy országosan követhető, jelentős látogatói szakmai közönség mellett zajló, XIII. Országos Kéménykonferenciát tudunk közösen létrehozni, amelynek Ön is aktív résztvevőjévé válhat.

Kérjük, hogy jelentkezését a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével legkésőbb 2024. február 20-ig adja le, és a részvételi díjat 2024. február 21-ig fizesse ki, hogy minden létszámot a technikai felkészüléshez időben, pontosan láthassunk.

A konferencia döntő célja az aktuális problémák, eredmények, újdonságok MŰSZAKI tárgyalása.

Ugyanakkor az alkotáshoz megfelelő eljárások is kellenek. Hisszük, hogy a szakmák közötti vitás kérdések csak akkor tisztázhatók, és csak úgy alakítható ki jó együttműködés a laikus használók biztonsága és méltósága érdekében, ha egy ilyen rendezvényen adunk lehetőséget a szempontok kölcsönös kifejtésére is.

A mértékadó javaslatokat kérjük a konferencia során ajánlásként megfogalmazni, és a szervező bizottsághoz eljuttatni, amely szerkesztés és szavazás után közreadja az ajánlásokat.

A program így nagyon feszes, amelyben csak jó csapatként működve lehetünk sikeresek.

Látogatók részéről ehhez az idők pontos betartását (terembe-, programra érkezés), és az esetlegesen felmerülő problémák rugalmas kezelését, megoldásának segítését kérjük.

A személyesen résztvevők közül azok, akik Kamarai továbbképzésként is el kívánják ismertetni a szerda (február 28.) délutáni részvételt, duplán kell regisztráljanak. A rendezvényre a KÉOSZ regisztrációnál és a továbbképzés igazolásához a Mérnöki Kamarai pultnál. Ez utóbbinál a képzés kezdete előtt, és vége után is szükséges a jelentéti ív aláírása. Ehhez kérjük a továbbképzésen való részvétel jelzését, és a Kamarai azonosító előzetes megadását jelentkezéskor a megfelelő rovatban.

Az Online résztvevők a rendezvény előtti héten kapják meg a közvetítés linkjét. A bejelentkezésnél meg kell adniuk pár adatot. Aki Kamarai továbbképzésként is el kívánja ismertetni a szerda (február 28.) délutáni Online részvételt, ott kérjük a Kamarai azonosító megadását is, hogy az adminisztráció hibamentes legyen.
A közvetítő szoftver méri az online résztvevők aktivitását, amihez a szünetek határain igyekszünk játékos, hasznos impulzusokkal hozzájárulni, hogy minél élőbbé tegyük az online teret is.

A továbbképzés elismeréséhez szükséges online is a teljes szerdai program követése.

A konferencián egyúttal adózunk a 120 éve született Macskásy Árpád professzor emlékének. A személyes résztvevők egy emlékszalag helyszíni aláírásával is „részt vehetnek” a konferenciát követő csurgói emléktábla koszorúzáson, míg az online térben egy virtuális emlékszalagot készítünk elő ehhez az eseményhez, hogy minden résztvevő kapcsolódhasson szándéka szerint az épületgépészeti tudományok megalapítása feletti örömhöz, a megalapító emlékéhez.

Felhívjuk a figyelmet a konferenciához kapcsolódó szakmai kiállításra is. Az előadótermet szakkiállítók foglalják keretbe, és a szünetekben az online résztvevőknek is lesz lehetőségük betekintést kapni az újdonságokba, fejlesztésekbe, technikai részletekbe.

Aki azt hinné, hogy a kémények, vagy a gázipar Napja leáldozóban van, meg fog lepődni.
Vegyen részt e meglepetésen, töltse Ön is hasznosan a hónap utolsó napjait konferenciánkon!

A Konferencia Szervező Bizottsága